Aambeien

Het is lastig om van aambeien af te komen, maar gelukkig weet oma raadt met aambeien. Aambeien zijn uitstulpingen rond de anus of in het rectum. Aambeien ontstaan vaak als gevolg van teveel persen bij het poepen. De aderen die rond de anus lopen zwellen samen met het omliggende weefsel op. Iedereen kan aambeien krijgen, maar we zien het net wat meer bij volwassenen en ouderen.

Hoewel aambeien erg vervelend zijn, is er gelukkig veel tegen te doen. Oma weet raadt met een paar handige trucjes, maar je kunt ook gebruik maken van een speciale aambeiencrème.

Of genees je liever snel met Natuurlijke Anti Aambeien Methode zonder kunstmatige middeltjes… Klik Hier en Lees Direct>>

Koelen

Een goede manier om aambeien tegen te gaan is ze te koelen. Probeer een paar keer per dag ijsklontjes in een plastic zakje of doekje tegen de aambeien te houden. Door de koeling krimpen de volgelopen adertjes wat meer, waardoor ook de aambei langzaam krimpt. Daarnaast verdwijnt ook de pijn grotendeels dankzij het koelen. Soms kan een aambei volledig verdwijnen dankzij het koelen. Een echte aanrader om eens te proberen dus.

Sudocrem-aambeienSudocrem

Een andere manier om aambeien tegen te gaan is ze in te smeren met Sudocrem. Sudocrem verzacht de rode huid en bevordert het herstel. Sudocrem is niet speciaal voor de behandeling van aambeien gemaakt, maar helpt er wel goed tegen. Zeker pijnlijke aambeien die enigszins ontstoken zijn kunnen goed behandeld worden met Sudocrem. Hoewel de aambeien misschien niet volledig zullen verdwijnen, komen ze meer tot rust, krimpen ze enigszins en doen ze minder pijn.

Zijn de resultaten nog niet helemaal goed, dan weet oma gelukkig nog raadt met aambeien. Tamme kastanjes hebben namelijk een zekere geneeskrachtige werking op aambeien. Door dagelijks wat tamme kastanjes te eten, bijvoorbeeld in een salade, kunnen aambeien tegengegaan worden. Ook wilde kastanjes hebben een positieve werking op de bloedvaten, waardoor aambeien tegengegaan worden. Wilde kastanjes zijn echter niet eetbaar. Er zijn veilige medicijnen op de markt tegen aambeien waarin wilde kastanjes zijn verwerkt. Deze kunnen gebruikt worden. Het is niet aan te raden om zelf wilde kastanjes te bereiden en te nuttigen.

Betaal minder vaste lasten, Raadpleeg Vergelijkers NU>>

Aambeien-oma-weet-er-raad-meeHemoClin gel

Werken de hierboven genoemde manieren niet goed, dan nog weet oma raadt met aambeien. Er zijn namelijk ook meerdere middelen beschikbaar speciaal voor de behandeling van aambeien. Een goed medicijn is HemoClin Gel tegen aambeien. Met een handige applicator breng je gemakkelijk en hygiënisch de gel aan op de aambeien. Bacteriën worden gedood en het herstelproces van de huid wordt bevorderd. Ook het bekende branderige gevoel en de jeuk bij aambeien verdwijnt snel. Voor je het weet ben je al weer van de aambeien af.

Curanol-aambeienCuranol zalf

Een ander goed middel tegen aambeien is Curanol Zalf. Deze zalf breng je meerdere keren per dag dun aan op de aambeien. De zalf stimuleert de plaatselijke doorbloeding en houdt de vaatwanden elastisch. Hierdoor verdwijnt de zwelling van de bloedvaatjes en verdwijnt de aambei langzaam. De zalf kun je eventueel samen gebruiken met Curanol tabletten. Deze tabletten houden de aderen in het hele lichaam in goede conditie. Ze werken dan ook niet alleen tegen aambeien, maar ook tegen spataderen.

Nog klussen thuis? Klaar alle werkzaamheden Nederland & België>>

Natuurlijke Methode

Aambeien genezen op volledig natuurlijke basis kan sinds kort ook. Dus genezing zonder zalfjes, crèmes of medicijnen met blijvend resultaat. Deze methode tegen aambeien pakt de oorzaak van het probleem bij de wortel aan. Lees het Opmerkelijke verhaal van Johan de Ruyter en zijn ontwikkelde ‘verban aambeien 3-stappenplan’ in de Waarheid Over Aambeien.

Bekijk naast Anti Aambeien Advies ook oma’s tips voor Eczeem, Wratten, VoetschimmelAfvallen en Links!

Geplaatst door: Oma weet raadt

Nuttige tips gelezen? Deel dit bericht op