Eczeem

Geen rode bultjes en jeuk meer, want oma weet raadt met eczeem. Eczeem is een verzamelnaam voor een aantal huidaandoeningen waarbij er jeukende, rode bultjes ontstaan op de huid.

In de meeste gevallen gaat het om atopisch eczeem, ook wel constitutioneel eczeem genoemd. Deze vorm van eczeem is erfelijk en treedt meestal al in het eerste levensjaar op.

Eczeem kan in de pubertijd verdwijnen, maar ook nog aanwezig zijn bij volwassenen. Eczeem is natuurlijk erg storend, maar gelukkig ook goed te behandelen. Probeer één van de slimme trucjes van oma, of kies voor een effectief medicijn tegen eczeem.

Nog Beter & Sneller; kies voor Natuurlijke Genezing van Eczeem… Met deze methode was Marijke Schippers binnen 14 dagen blijvend genezen van Eczeem! Lees haar aangrijpende Persoonlijke Verhaal>> (herkenbaar?)

gel-eczeemAloe Vera

Aloe Vera is een plant met hierin stoffen die de huid tot rust brengen. Aloe Vera werkt dan ook goed bij eczeem. Bij eczeem is de huid rood, jeukend en soms ook pijnlijk. Kortgezegd is de huid geïrriteerd. Door Aloe Vera crème op de huid te smeren wordt de jeuk en pijn een stuk minder. De huid wordt rustiger en enigszins verdoofd. Door in ieder geval twee keer per dag de huid in te smeren met Aloe Vera crème zal het eczeem direct een stuk minder worden.

Talkpoeder

Wanneer het eczeem vooral leidt tot een hoop jeuk, weet oma ook nog raadt. Bij jeuk is het verstandig om het eczeem te bedekken met wat talkpoeder. Dit maakt de huid wat droger, maar vermindert ook de jeuk enorm. Zeker tijdens de nacht is dit een aanrader om te voorkomen dat je de huid openkrabt in je slaap. Ook bij eczeem in de knieholten is Talkpoeder handig, omdat de knieholten wat sneller vochtig zijn van het zweet en dus extra gaan jeuken. Heb je geen talkpoeder in huis, dan kun je bijvoorbeeld ook aardappelmeel gebruiken voor hetzelfde effect.

Bad met zout water

Helpen deze manieren niet goed genoeg, dan weet oma gelukkig nog steeds raadt met eczeem. Het helpt namelijk ook om een bad te nemen met zout water. Zout ontsmet de huid en brengt de huid ook enigszins tot rust. Hierdoor wordt de jeuk en pijn een stuk minder en kan het eczeem zelfs verdwijnen. Sommige mensen hebben de beste resultaten met Zout uit de Dode Zee. Heb je dit niet in huis, dan kan ook gewoon keukenzout gebruikt worden voor het bad.

creme-eczeem-oma-weet-raadtDermalex Repair Crème

Voor de beste resultaten doe je er goed aan speciale crème tegen eczeem te gebruiken. Zo kun je Dermalex Repair Crème tegen eczeem gebruiken. De crème vermindert jeuk en pijn bij eczeem. Daarnaast wordt het herstel van de huid bevordert en voorkomt het bacteriële infecties van de beschadigde huid. Je kunt de crème meerdere keren per dag gebruiken.

Derma Forte eczeem crème

Een ander middel tegen eczeem is Derma Forte eczeem crème. Deze crème is geen geneesmiddel, maar gaat de symptomen van eczeem wel effectief tegen. De crème bevat een stof die langzaam zuurstof afgeeft aan de huid. Dit helpt de huid in het herstel. Je lichaam herstelt dus zelf van het eczeem, maar wordt wel een handje geholpen door de crème. Een goede manier om snel van dat vervelende eczeem af te komen.

Natuurlijke genezing

Eczeem op volledig natuurlijke basis genezen is ook mogelijk. Met een methode zonder crèmes, zalf of medicijn maar met blijvend resultaat. Deze eczeem behandeling pakt de oorzaak van het probleem grondig aan. Lees het Bijzondere verhaal van Marijke Schippers over haar jarenlange strijd tegen eczeem, en hoe ze Deze Kwaal uiteindelijk binnen 2 weken tijd overwon!

Oma lost Eczeem probleem op. Net als Aften, Hoofdpijn , Wratjes, Overgewicht en Zie Nuttige Links>>

Geplaatst door: Oma weet raadt

Nuttige tips gelezen? Deel dit bericht op