Puistjes

Puistjes: ze maken iedereen onzeker, maar gelukkig weet oma raadt met puistjes. Puistjes kunnen verschillende oorzaken hebben. Jeugdpuistjes worden veroorzaakt door een overproductie van talg. Talg is een vettige stof die de huid beschermt. Teveel talg zorgt echter voor vervelende puistjes.

Bij volwassenen worden puistjes vaak veroorzaakt door kleine ontstekingen in of rond de haarzakjes. Ook hier gaat talg en ontstekingsvocht ophopen, waardoor er zich een puistje vormt. Puistjes zijn enorm storend en voor veel mensen iets om erg onzeker over te zijn…

Volg Direct de Bewezen Nooit Meer Acne Methode>>

Gebruik één van de trucjes van oma om zo snel mogelijk van je puistjes af te komen.

Voorkomen, hoe?

In veel gevallen zijn puistjes goed te voorkomen. Puistjes ontstaan een stuk makkelijker wanneer de huid vet, vuil en beschadigd is. Daarom is het belangrijk om je huid goed schoon te houden. Was niet te vaak met zeep. Zeep maakt weliswaar je huid schoon, maar het tast je huid ook aan als je het te vaak gebruikt. Hierdoor raakt de huid sneller beschadigd en ontstaan er juist sneller puistjes. Probeer je gezicht altijd te wassen met lauw water in plaats van erg warm of koud water.

Meerdere keren spoelen

Spoel ‘s ochtends en ‘s avonds even je gezicht af met wat water. Het is verstandig om je gezicht droog te deppen in plaats van droog te wrijven. Als je de huid droogwrijft, loop je de kans dat de huid uitdroogt. Ook nu kunnen er weer sneller puistjes ontstaan. Tenslotte is het voor mannen verstandig om de huid na het scheren te verzorgen met een hydraterende crème. De huid krijgt bij het scheren redelijk wat te verduren. Kleine beschadigingen rond de haarzakjes kunnen leiden tot nieuwe puistjes.

Puistjes uit drogen

Een manier om van je puistjes af te komen is ze uit te drogen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een laagje Derma Forte Acne Serum te smeren op de puistjes. De puistjes drogen uit en verdwijnen sneller dan normaal. Was de huid goed voordat je de crème aanbrengt. Je kunt de puistjes ook laten uitdrogen door er wat tandpasta op te smeren of veel in de zon te zitten. Het is niet verstandig om de puistjes uit te knijpen. Je creëert hierdoor een open wondje, waar weer een nieuwe ontsteking kan ontstaan.

De oplossing voor mannen

Werken deze manieren niet voldoende of snel genoeg, dan weet oma nog raadt. Mannen kunnen bijvoorbeeld nog gebruik maken van L’oréal Men Expert Pure Power gezichtsgel. Deze gel bevat meerdere stoffen die puistjes behandelen maar ook voorkomen. De gel bevat salicylzuur, dat effectief bacteriën bestrijdt. Daarnaast bevat de gezichtsgel stoffen die de talgproductie reguleert en de huid hydrateert. In combinatie met een gezonde levensstijl kom je met dit middel snel af van je puistjes.

Kauwtabletten

Puistjes kunnen ook bestreden worden met de Kauwtabletten van Skin2Moro. Deze tabletten bevatten stoffen die de puistjes van binnenuit bestrijden. Na de eerste week ben je al 44% van je puistjes en mee-eters kwijt. Binnen acht weken ben je zelfs van 95% van je puistjes en mee-eters af. Je kunt de kauwtabletten makkelijk innemen zonder water. Slik iedere dag één tablet voor de beste resultaten.

Nooit Meer Acne

Wil je voor goed af van acne? Dan is het goed te weten dat blijvend van puistjes verlost zijn voor iedereen echt mogelijk is. Lees het wonderlijke verhaal van Phillip Costa, en ontdek hoe hij uit eigen ervaring Blijvend afkwam van Acne en hardnekkige mee eters… En KLIK HIER hoe ook jij dit snel bereiken kunt!

Vind ook oplossingen voor Eczeem, Roos, Koortslip, Voetschimmel, Overgewicht en Schoonheidstips!

Geplaatst door: Oma weet raadt

Nuttige tips gelezen? Deel dit bericht op