Wratten

Veel mensen schamen zich voor wratten, maar gelukkig weet oma raadt met wratten. Wratten zijn kleine vergroeiingen van de huid. Ze zien eruit als bloemkoolachtige knobbeltjes op de huid en komen vooral voor op de handen en voeten. Zeker op de handen zijn wratten voor veel mensen reden tot schaamte. Wratten komen vooral voor bij kinderen en jongvolwassenen.

Humane papillomavirus

Het humane papillomavirus veroorzaakt wratten. Iedereen kan dit virus oplopen, maar niet iedereen krijgt er ook wratten van. Wratten verdwijnen vanzelf na enkele jaren, maar de meeste mensen kiezen er om cosmetische redenen voor de wrat te verwijderen. Een wrat verdwijnt sneller met één van oma’s tips hieronder. Nog sneller verdwijnen wratten met speciale medicijnen tegen wratten.

Doorzichtige nagellak

Wratten kunnen worden bestreden door ze in te smeren met doorzichtige nagellak. Smeer de nagellak dagelijks rijkelijk op wrat. De wrat zal langzaam maar zeker afsterven, tot de wrat uiteindelijk volledig verdwenen is. Maak de huid goed schoon voordat je de wrat insmeert met de nagellak.

Ochtendurine

Er wordt beweerd dat ook ochtendurine een wrat kan verwijderen. Door dagelijks de wrat aan te stippen met ochtendurine, zou de wrat sneller afsterven. Hoewel hier nog geen bewijzen voor zijn, zweren erg veel mensen bij het behandelen van de wrat met ochtendurine. Ditzelfde geldt voor het insmeren van de wrat met knoflook. Knoflook zou het virus dat de wrat veroorzaakt doden. Hierdoor verdwijnt ook de wrat zelf, waardoor deze vervolgens van de huid valt. Tenslotte bestaan er ook vermoedens dat de binnenkant van een aardappelschil een soortgelijke werking heeft.

De hierboven genoemde manieren helpen allemaal bij de bestrijding van wratten. Toch kan het zijn dat de methodes niet voldoende of niet snel genoeg werken. Gelukkig weet oma dan nog raadt met de wratten. Er zijn verschillende professionele middelen verkrijgbaar die de wrat snel en effectief behandelen.

WrattenverwijderaarWrattenverwijderaar van Wartner

Met de wrattenverwijderaar van Wartner hoef je de wrat slechts één keer te behandelen. Je gebruikt eerst het bijgeleverde vijltje om de wrat alvast wat weg te vijlen. Vervolgens stip je de wrat aan met de wrattenverwijderaar. De wrat sterft af en verdwijnt vanzelf. Soms kan het nodig zijn om de wrat na tien dagen nog eens aan te stippen. De Wartner wrattenverwijderaar werkt op basis van stikstof en is veilig om thuis te gebruiken. LET OP; Diabetici kunnen de wrattenverwijderaar helaas niet gebruiken.

Wrattenpen

Wratten kunnen ook behandeld worden met de Wrattenpen van Wartner. Deze wrattenpen maakt geen gebruik van stikstof, maar van een sterk zuur. Met de wrattenpen kun je nauwkeurig de wrat aanstippen. Het zuur doodt de geïnfecteerde cellen en bevorderd daarnaast de celgroei van gezonde cellen. Je gebruikt de wrattenpen twee keer per dag gedurende vier dagen. De wrattenpen van Wartner is vooral handig bij wratten op plekken die moeilijk te bereiken zijn, zoals tussen de tenen en vingers.

Golden Naturalis wrattenolie

Behandel je de wrat liever op een natuurlijke manier, dan weet oma raadt. Maak gebruik van Golden Naturalis wrattenolie. Dit middel bevat uitsluitend natuurlijke oliën die de gezonde huid niet aantasten, maar de wrat effectief bestrijden. Stip de wrat dagelijks aan met de wrattenolie voor de beste resultaten.

Wratjes veroorzaakt door een virus zijn vaak waterwratten. Vind meer oude wijsheden via Oma’s Links>>
Praktische oplossingen voor; Acne, Roos, Verbranding, Muggenbulten, Voetschimmel en Overgewicht

Geplaatst door: Oma weet raadt

Nuttige tips gelezen? Deel dit bericht op