Hooikoorts

Een groot deel van Nederland begint in de lente massaal te niezen, maar gelukkig weet oma raadt met hooikoorts. Hooikoorts is eigenlijk een overgevoeligheid voor pollen. Pollen is een andere naam voor stuifmeel. Pollen zijn de stofjes die planten in de lucht brengen om zich voort te planten. Vooral in de lente en het begin van de zomer zitten er veel pollen in de lucht. Veel mensen zijn overgevoelig voor één of meer soorten pollen. Het gevolg is een allergische reactie. Je gaat niezen, krijgt traanogen, een verstopte neus en voelt je een beetje ziek. Gelukkig weet oma raadt met hooikoorts. Een aantal handige trucjes vermindert de hooikoorts. Daarnaast zijn er verschillende producten die erg goed werken tegen hooikoorts.

Je kunt hooikoorts goed tegen gaan door aan het begin van de dag een klein beetje vaseline aan de binnenkant van je neusgaten te smeren. De vaseline vangt een deel van de pollen op en voorkomt dat ze verder je neus ingaan. Op deze manier kunnen ze dus ook geen allergische reactie veroorzaken en word je niet zomaar ziek. Alle glijmiddel thuis verbruikt? 😉 Dan kun je snel online Vaseline Bestellen.

Het is ook belangrijk om van ten voren te kijken hoeveel pollen er die dag in de lucht zitten. Dit kun je gemakkelijk op het internet opzoeken. Op een dag met veel pollen in de lucht, is het handig om niet je ramen constant open te hebben. Ook kun je die dag beter wat meer binnenblijven.

Als het regent, raadt oma je aan je ramen juist wel open te zetten. Regen zorgt ervoor dat de pollen uit de lucht verdwijnen. Frisse lucht zonder pollen waait nu lekker door het huis. Pollen die op een eerder moment in je huis terecht zijn gekomen kunnen naar buiten waaien zonder dat er extra pollen terugkomen.

Hooikoorts

Medicijnen tegen hooikoorts

Hooikoorts-oma-weet-raadtHoewel al deze trucjes van oma werken tegen hooikoorts, werken speciale hooikoortsmedicijnen het allerbeste. Deze medicijnen voorkomen een allergische reactie, waardoor je je geen enkele zorgen hoeft te maken over hooikoorts. Er zijn veel verschillende hooikoortsmedicijnen beschikbaar die je zonder recept gemakkelijk kunt kopen. Een goed voorbeeld hiervan is Prevalin Allerstop. Je hebt maar één tabletje nodig om een hele dag beschermd te zijn tegen hooikoorts. De tabletjes remmen de werking van histamine, een stofje in het lichaam dat allergische reacties veroorzaakt. Neem aan het begin van de dag een tabletje en maak je de rest van de dag geen zorgen meer over hooikoorts.

Last van traanogen

Oogdruppels-oma-weet-raadt-hooikoortsSommige mensen hebben vooral last van jeukende en tranende ogen bij hooikoorts. Om dit tegen te gaan kun je Prevalin Hooikoorts Oogdruppels kopen. Ook de oogdruppels gaan de werking van histamine tegen, waardoor je geen last meer hebt van vervelend jeukende of tranende ogen. Aan de linkerkant zie je deze oogdruppels op de afbeelding staan. Je kunt ze direct bestellen door even op de afbeeldingen te klikken. Je komt dan terecht op een webshop die heel veel producten kent tegen kwaaltjes. Kortom, ze weten waar ze mee bezig zijn. Klik op de afbeelding en bestel het product, om je vervelende, jeukende en tranende ogen te laten verdwijnen. Wij hopen van harte voor je dat het snel over is!

Verstopte neus

Neusspray-oma-weet-raadtTenslotte zijn er ook veel mensen die met name last hebben van een loopneus of juist een Verstopte Neus. Hiervoor kun je Prevalin Hooikoorts Neusspray Extra Sterk nemen. Deze neusspray gaat een allergische reactie tegen, waardoor je weer vrij kunt ademen en geen last hebt van de pollen in de lucht.

Anti hooikoorts apparaat

Wat veel mensen ook verlichting geeft bij hooikoorts is een anti hooikoorts apparaat, ook goed te gebruiken bij dierhaar en huisstof allergie. Een handzaam elektrisch apparaatje dat met lichttherapie je weerstand verbetert. Mijn buurvrouw is ieder jaar als eerste aan de beurt. maar is na gebruik van haar Bionase Anti Hooikoorts Apparaat van Caremaxx altijd snel weer op de been.

Luchtreiniger tegen hooikoorts

Luchtreinigers zuiveren alle vieze lucht in huis, naast onaangename geurtjes filteren ze ook pollen en ioniseren zelfs de lucht binnenshuis actief.Voor de woonkamer is een grote Sharp FUY30EUW geschikt, voor een slaapkamer voldoet de Honeywell Luchtreiniger HA010E prefect. Voor zo nu en dan wat verlichting bij hevige hooikoorts aanval is de compacte Bodi-Tek Delta Ioniser BT-IONDB-WH-EU echt een uitkomst. Zelf zet oma het liefst ouderwets het raampje op een kier open voor gezonde buitenlucht in huis.

Hooikoorts overwonnen? Zie tips tegen Verkoudheid, Hoesten, Koorts, Hoofdpijn en Griep of Online Wijsheid>>

Geplaatst door: Oma weet raadt

Nuttige tips gelezen? Deel dit bericht op